استیضاح و برکناری قطعی شد | اکثریت مجلس معتقدند که همتی کفایت لازم برای اداره وزارت اقتصاد را ندارد |

محمد سراج در گفتگو با صد آنلاین :

استیضاح و برکناری قطعی شد | اکثریت مجلس معتقدند که همتی کفایت لازم برای اداره وزارت اقتصاد را ندارد |

شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ | ساعت ۱۰:۲۸

صد آنلاین | در گفت‌وگوی خبرنگار سیاسی صد آنلاین با محمد سراج نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ، وی به بررسی استیضاح وزیر اقتصاد پرداخت و به نکات کلیدی درباره عملکرد دولت چهاردهم در حوزه اقتصادی اشاره کرد. عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به سؤالاتی که در ابتدای ورود آقای همتی به وزارت اقتصاد مطرح کرده بود، اظهار داشت: «در کمیسیون اجتماعی از ایشان پرسیدم که آیا دولت اختیارات لازم را برای ایفای نقش خود دارد یا نه؟ ایشان تأیید کردند که دولت اختیار کافی دارد. اما نگرانی ما این بود که بعداً بهانه‌ای برای عدم تحقق وعده‌ها مطرح نشود.» «سؤال دیگرم این بود که آیا وزیر اقتصاد اشراف کامل بر وضعیت اقتصادی کشور دارد و توانایی حل مشکلات را دارد یا خیر؟ که ایشان پاسخ مثبت دادند، اما عملکرد ایشان خلاف این ادعا را نشان داد.»

تصرف ساختمان مدیریت «ایران خودرو» از سوی عظیمی مدیرعامل سابق + صورتجلسه پلیس

جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ | ساعت ۰۷:۰۹

بر اساس صورتجلسه‌ای که به مهر و امضای کلانتری ۱۵۴ وردآورد رسیده اعضای هیات‌مدیره جدید «ایران خودرو» از عظیمی به اتهام «اقدام به تصرف عدوانی» و «مزاحمت و ممانعت از حق» شکایت کرده‌اند. علیمردان عظیمی اجازه ورود مدیران جدید به ساختمان مدیریت ایران خودرو را نداده بود.

پرسش از وزیر اطلاعات | خانواده سعید اوحدی کجا زندگی می کنند؟

پرسش از وزیر اطلاعات | خانواده سعید اوحدی کجا زندگی می کنند؟

شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ | ساعت ۲۱:۰۵

صدآنلاین | با انتصاب اوحدی بر ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران، حواشی پیرامون خانواده سعید اوحدی را باید به رئیس جهمور محترم یادآوری کرد.

اولین تصویر منتشر شده در فضای مجازی از کفن مبارک شهید سید حسن نصر الله

اولین تصویر منتشر شده در فضای مجازی از کفن مبارک شهید سید حسن نصر الله

يکشنبه ۰۸ مهر ۱۴۰۳ | ساعت ۱۲:۳۸

در فضای مجازی تصویری از آماده‌سازی کفن مبارک شهید سید حسن نصرالله‌ منتشر و وایرال شده است که در ادامه می بینید.

پیکر سید حسن نصرالله کجا به خاک سپرده خواهد شد؟ + جزئیات و عکس

پیکر سید حسن نصرالله کجا به خاک سپرده خواهد شد؟ + جزئیات و عکس

يکشنبه ۰۸ مهر ۱۴۰۳ | ساعت ۱۲:۳۰

صد آنلاین | برخی معتقدند پیکر سید مقاومت سید حسن نصرالله و شهدای حمله تروریستی، در کنار پسرش و عماد مغنیه در گلزار شهدای حزب الله به خاک سپرده می شود.

ظریف نیامده رفت + سند

ظریف نیامده رفت + سند

يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ | ساعت ۲۲:۳۹

آرین سلیمی: زمین اهدای به من در کرمانشاه ۱۱ صاحب دیگر دارد!

جمعه ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ | ساعت ۱۹:۰۳

دارنده مدال طلای المپیک پاریس گفت: مسئولان استانداری کرمانشاه زمینی را به من هدیه دادند که ۱۱ صاحب دیگر دارد.

واکنش سید احمد علوی عضو شورای شهر تهران به حذف طلای بیت سیاح

واکنش سید احمد علوی عضو شورای شهر تهران به حذف طلای بیت سیاح

يکشنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ | ساعت ۱۶:۵۲

احمد علوی، عضو شورای شهر تهران برافراشتن پرچم مذهبی در پارالمپیک را با پرچم همجنسگرایان مقایسه کرد و گفت: «اقدام این ورزشکار ماندگار شد.»

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به ادعای حضور یک نظامی ایرانی در خاک اوکراین

جمعه ۰۹ شهريور ۱۴۰۳ | ساعت ۲۳:۳۰

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان ادعای حضور یک نظامی ایرانی در خاک اوکراین بمنظور آموزش نیروهای روسی را بی‌اساس دانست و تکذیب کرد.

۱