با این کار لرزش دست را کاهش دهید و کنترل کنید
شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ | ساعت ۱۸:۴۰صدآنلاین | با جای دادن برخی دمنوش ها در رژیم غذایی روزانه خود می توانید لرزش دست را کاهش دهید و کنترل کنید.
صدآنلاین | با جای دادن برخی دمنوش ها در رژیم غذایی روزانه خود می توانید لرزش دست را کاهش دهید و کنترل کنید.
صدآنلاین | یک متخصص طب سنتی گفت: طبع آویشن در طب سنتی گرم و خشک است. آویشن بهعنوان مصلح بسیاری از مواد غذایی مانند گروه لبنیات ازجمله پنیر تازه، دوغ و ماست، قارچ خوراکی، لوبیا سبز، نخود سبز، باقلا سبز، انواع ماهی و سیبزمینی و ماکارونی محسوب میشود.
صدآنلاین | نعنا گیاهی خوش بو و خوش طعم است که برای درمان بسیاری بیماریها از جمله بیماران با روده تحریک پذیر مفید است.
صدآنلاین | یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت طبیعی را در کاهش قند و چربی خون موثر دانست.
صدآنلاین | زردچوبه گیاهی فراموش شده است. گیاهی که همه فایده آن محدود به آشپزخانه به عنوان یک ادویه رنگ دهنده غذا شده و شاید هیچ کس نداند که دنیایی از خاصیت در این گیاه زرد رنگ نهفته است و در درمان دهها بیماری کاربرد دارد.
صدآنلاین | دانه کنجد علاوه بر کلسیم دار بودن از مبتلا شدن افراد به فشار خون نیز جلوگیری میکند. مصرف کنجد که یک نوع مادهٔ غذایی است، ۳ برابر شیرهای پاستوریزه کلسیم دارد. دانه کنجد علاوه بر کلسیم، منبع خوبی از منگنز، مس، آهن را دارا است به طوریکه پزشکان تغذیه معتقدند کلسیم موجود در نصف پیمانه کنجد، سه برابر بیشتر از شیر در همان مقدار (نصف پیمانه) است.
صدآنلاین | در قدیم از باد رنجبویه به عنوان تقویتکننده حواس و ذهن استفاده میشد . جوشانده یا شربت این گیاه برای تقویت معده، کبد و ازدیاد هوش و حافظه نیز توصیه شده است.
صدآنلاین | سرماخوردگی در فصل سرد یکی از جدی ترین مشکلات است، بهترین روش برای مقابله با این مشکل تغذیه سالم است، در این مطلب سبزیجات مفید برای سرماخوردگی معرفی می شوند.
صدآنلاین | ترکیب تند زنجبیل سلول های ایمنی را در حالت آماده باش قرار می دهد