چرا تهران باید ارتباط خود با احزاب دست راستی را افزایش دهد؟

راهبرد ایران در سیاست داخلی غرب

يکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ | ساعت ۰۹:۴۳

علی مفتح در یادداشتی می نویسد: چه کسی تصور می‌کرد روزی حزب راست‌گرای مارین لوپن در فرانسه به عنوان «سخنگوی کرملین» خوانده شود؟ یا این حزب در مقطعی ۹ میلیون یورو وام از بانکی روسی (جالب است بدانید که این حزب فرانسوی حتی به فکر دریافت این وام از ایران بوده است) با ارتباطات نزدیک به کرملین دریافت کند؟ ارتباط نزدیک ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان، با روسیه و سفرش به مسکو پس از حمله به اوکراین — به‌عنوان تنها رهبر اروپایی که چنین اقدامی انجام داد — نیز برای همگان آشکار است. حتی جالب‌تر آنکه مجارستان، که هم‌اکنون ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد، در حال تسریع فرآیند عضویت صربستان در اتحادیه اروپاست تا بدین ترتیب روسیه بتواند «اسب تروجان» خود را وارد اتحادیه کند و از درون، آن را تضعیف کند.

علاقه به رابطه با ایران بیشتر شده است

چرخشی در خاورمیانه اما بدون اسرائیل

جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳ | ساعت ۰۰:۱۲

پیش از حملات حماس در ۷ اکتبر، عربستان سعودی به ایجاد روابط قوی‌تر با اسرائیلی‌ها علاقه‌مند بود. اکنون، پس از گذشت یک سال از جنگ در غزه، این کشور به دشمن قدیمی خود، ایران، نزدیک‌تر می‌شود.

حضور سوخو ۳۵ در ایران؟!

جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳ | ساعت ۰۰:۱۱

سوخو ۳۵ نسخه مدرن شده هواپیماهای سوخو۲۷ است که به‌طور قابل‌توجهی کارایی رزمی خود را در برابر اهداف هوایی، زمینی و دریایی افزایش داده است.

بقیه استانداران تا سه هفته دیگر نهایی می‌شود

چهارشنبه ۰۹ آبان ۱۴۰۳ | ساعت ۱۷:۰۱

وزیر کشور در بدو ورود به فرودگاه بجنورد در جمع خبرنگاران گفت: اولویت استانداران باید جذب سرمایه گذار باشد و این مهم را در دستور کار خود قرار دهند.

در دیدار جمعی از خانواده‌های شهدای امنیت

رهبر انقلاب: شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه کوچک‌انگاری

يکشنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۳ | ساعت ۱۴:۲۷

صد آنلاین | مقام معظم رهبری فرمودند: شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه کوچک‌انگاری. باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. باید قدرت و اراده و ابتکار ملت ایران و جوانان کشور را به آنان فهماند.

اطلاعیه مرکز ارتباطات ستاد کل نیروهای مسلح درباره تجاوز رژیم صهیونیستی

شنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۳ | ساعت ۲۱:۱۵

اطلاعیه مرکز ارتباطات ستاد کل نیروهای مسلح درباره تجاوز نظامی شب گذشته رژیم صهیونیستی منتشر شد.

چند اقدام ضروری برای تغییر معادلات

ماشین جنگ اسرائیل چگونه متوقف خواهد شد

شنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۳ | ساعت ۱۴:۴۶

میرجواد میرگلوی بیات در یادداشتی می نویسد: ماشین جنگی اسرائیل بعید است به این زودی متوقف شود، مگر آنکه اقداماتی انجام شود که به این نتیجه برسند ‌که خاموش شدن این‌ این ماشین ضرر کمتری از روشن ماندن آن نصیبشان می‌کند.

سخنگوی دولت:

کشور در وضعیت عادی قرار دارد/ مردم از توان دفاعی کشور احساس غرور می‌کنند

شنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۳ | ساعت ۱۰:۴۱

مهاجرانی گفت: هم‌اکنون کشور در وضعیت عادی قرار دارد و حتی پرواز‌ها از ساعت ۹ صبح به روال عادی خود بازگشته است.

استعفای عبدالکریم حسین‌زاده از سمت نمایندگی این هفته در مجلس بررسی می‌شود

شنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۳ | ساعت ۱۰:۳۰

بررسی تقاضای استعفای عبدالکریم حسین زاده نماینده نقده و اشنویه از سمت نمایندگی مجلس برای حضور در دولت چهاردهم بار دیگر در دستور صحن علنی این هفته مجلس قرار گرفت.

۵۰