مخالفت مجلس با انتخاب شهردار توسط مردم

دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ | ساعت ۱۱:۵۳

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با انتخاب مستقیم شهردار توسط مردم مخالفت کردند.

وفاق، روضه جوادالائمه و روضه سیدالشهدا / یادداشت احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره همایش وفاق

وفاق، روضه جوادالائمه و روضه سیدالشهدا / یادداشت احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره همایش وفاق

دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ | ساعت ۱۱:۱۸

احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره همایش وفاق در روزنامه اعتماد نوشت : هادی خانیکی در همایش گفت‌وگوی ملی درباره وفاق ملی در ۲۰ دی‌ماه با این قصه صحبت خود را آغاز کرد که مرحوم مادرش روزی در حرم امام رضا(ع) به روضه‌خوانی پول می‌دهد و از او می‌خواهد روضه امام جواد(ع) را بخواند.

سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران کجاست و چه می‌کند؟ تاوان اشتباه انتخاب زاکانی را اهالی فرهنگ و هنر می پردازند

سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران کجاست و چه می‌کند؟ تاوان اشتباه انتخاب زاکانی را اهالی فرهنگ و هنر می پردازند

دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ | ساعت ۱۰:۱۹

صدآنلاین | سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران که وظایف و اهداف قشنگ قشنگش، شامل حال همۀ شهروندان چهارساله تا صدساله (مسلمان و غیرمسلمان و دیگر ادیان الهی) است آن می‌کند که باید بکند یا نه؛ اینجا هم اسیر مدیران عشقی و جوانان جهادی است؟! 

آزادی هموطن بازداشت‌شده در ایتالیا

يکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ | ساعت ۲۲:۱۵

سخنگوی وزارت امور خارجه از آزادی شهروند ایرانی بازداشت شده در ایتالیا و بازگشت وی به میهن خبر داد.

انتصابهای معنادار گروه سرمایه گذاری مسکن | مملکت قحط الرجال نیست

انتصابهای معنادار گروه سرمایه گذاری مسکن | مملکت قحط الرجال نیست

يکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ | ساعت ۱۰:۴۸

سیاسی صد آنلاین | در آذرماه طی حکمی از سوی محسن علیزاده سید شمس الدین هاشمی برادر وزیر ارتباطات به عنوان سرپرست سرمایه گذاری مسکن جنوب انتخاب شد. انتصابی که علامت سؤالهای زیادی داشت اما به هر روی برادر وزیر به سرمایه گذاری مسکن جنوب رسید.

یادداشت احمد علوی عضو شورای اسلامی شهر تهران|مکران رؤیای توسعه یا بازی با افکار عمومی؟

یادداشت احمد علوی عضو شورای اسلامی شهر تهران|مکران رؤیای توسعه یا بازی با افکار عمومی؟

شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ | ساعت ۰۷:۳۰

صد آنلاین | احمد علوی عضو شورای اسلامی شهر تهران در یادداشتی نوشت : ایده انتخاب مکران به‌عنوان پایتخت آینده ایران، در نگاه اول نویدبخش تغییری بزرگ در سیاست‌گذاری جغرافیایی و توسعه متوازن کشور به نظر می‌رسد. اما آیا این پیشنهاد بلندپروازانه با واقعیت‌های جغرافیایی، اجتماعی و اقتصادی ایران همخوانی دارد؟

ناتو از افزایش هزینه‌های دفاعی پیشنهادی ترامپ حمایت نمی‌کند

جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ | ساعت ۲۳:۳۲

کشور‌های عضو ناتو پیشنهاد ترامپ برای افزایش هزینه‌های دفاعی به ۵ درصد را قبول نخواهند کرد.

کاخ سفید: روسیه و اوکراین هنوز برای مذاکره آماده نیستند

جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ | ساعت ۲۳:۳۰

یکی از مقامات کاخ سفید اعلام کرد که واشنگتن معتقد است در مرحله کنونی به نظر نمی‌رسد هیچ یک از طرفین درگیری در اوکراین آماده آغاز مذاکرات باشند.

بلینکن: آمریکا نگران امکان استفاده روسیه از سلاح‌های هسته‌ای است 

جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ | ساعت ۱۳:۳۹

وزیر امور خارجه ایالات متحده، اعلام کرد که دولت آمریکا نگران امکان استفاده روسیه از سلاح‌های هسته‌ای است. 

۳۳