پزشکیان‌: از برقراری روابط با سودان استقبال می‌کنیم

چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ | ساعت ۰۱:۳۵

رئیس جمهور با اعلام آمادگی برای توسعه روابط با سودان اظهار داشت: ایران برای رابطه با سودان اهمیت قائل است.

ایراد هیات نظارت مجمع به «تاریخ برگزاری انتخابات شوراها»

سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ | ساعت ۱۹:۴۵

هئیت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، عصر روز سه شنبه ۳۰ بهمن‌۱۴۰۳ به ریاست آیت الله صادق آملی لاریجانی با حضور اعضاء، وزیر کشور و جمعی از روسای کمیسیون‌های مرتبط مجلس شورای اسلامی تشکیل جلسه داد و پس از بحث و تبادل نظر درباره برخی مواد «طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران» را مغایر سیاست‌های کلی نظام دانست.

الگویی برای مهارت‌آموزی | یادداشت احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

الگویی برای مهارت‌آموزی | یادداشت احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ | ساعت ۱۹:۳۵

صد آنلاین | احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در یادداشتی نوشت : در زمانی که معاون رفاه اجتماعی بودم، از مسئول برنامه‌ریزی هند دعوت کردم که به ایران بیاید. از جمله نشست‌های او، دیدار با گروهی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بود. در آن نشست که حدود ۳۰ نفر از نمایندگان مجلس شرکت داشتند، یکی از نمایندگان پرسید که وقتی در کشور شما بیکاری زیاد می‌شود، مجلس از چه کسی سؤال می‌کند؟ او پاسخ داد: رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای. همه متعجب شدیم. نماینده پرسید چرا؟ گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای باید نیروی انسانی را آن‌گونه تربیت کند و مهارت بیاموزد که در بازار بتواند شغل مناسب بیابد. سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای هند یک سازمان تنظیم‌گر و کوچک است، اما رسالتی بزرگ را به عهده دارد. «هند، پایتخت مهارت‌آموزی جهان» شعار کنونی نخست‌وزیر هند است.

سخنگوی شورای نگهبان: مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ | ساعت ۱۸:۱۲

سخنگوی شورای نگهبان گفت: با بررسی‌هایی که در شورای نگهبان نسبت به مصوبه اصلاح قانون انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا صورت گرفت، ماده ۲ این اصلاحیه که مربوط به تعویق ۶ ماهه انتخابات است، ابهاماتی دارد.

بزرگ‌ترین مزایده مولدسازی در دولت چهاردهم

دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ | ساعت ۱۷:۵۹

درآمد‌های دولت از محل مولدسازی دارایی‌های مازاد که در بودجه سال‌های گذشته پیش‌بینی‌شده بود؛ معمولاً محقق نمی‌شد؛ در سال جاری محقق شد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ:

کیوسک پلیس اطراف کوی دانشگاه به درخواست دانشگاه جمع‌آوری شده است

يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ | ساعت ۰۱:۰۵

سردار محمدیان گفت: قبلا در اطراف کوی دانشگاه یک کیوسک انتظامی بود که در سال ۱۴۰۱ به درخواست خود مسئولین دانشگاه جمع‌آوری شد.

وزیر کار در عسلوییه | بازگشت مدیریت زنجیره ارزش به شرکت ملی پتروشیمی ایران و هلدینگ خلیج فارس

وزیر کار در عسلوییه | بازگشت مدیریت زنجیره ارزش به شرکت ملی پتروشیمی ایران و هلدینگ خلیج فارس

شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ | ساعت ۱۲:۱۸

صد آنلاین | وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی در حاشیه آیین افتتاح خطوط ۳۰۰۰ و ۴۰۰۰ و واحد ABS شرکت توسعه پلیمر پادجم گفت: حدود ۵۰٪ صادرات غیرنفتی ما از واحدهای صنعتی پتروشیمی صورت می‌گیرد. پکپارچه‌سازی زنجیره‌ای ارزش، بر توسعه ی این صنعت در کشور بسیار موثر است.

نبش قبر وقایع تیر 1378 با پیراهن عثمان قتل یک دانشجو توسط سارقان! | چرا باید مراقب «آشوب های دولت ساخته» بود؟

ماهیگیری سرپرست دانشگاه تهران از یک حادثه ناگوار

نبش قبر وقایع تیر 1378 با پیراهن عثمان قتل یک دانشجو توسط سارقان! | چرا باید مراقب «آشوب های دولت ساخته» بود؟

شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ | ساعت ۱۱:۰۷

سیاسی صد آنلاین | چرا این روزها دانشگاه تهران در کانون توجه حاشیه سازان قرار گرفته است؟! از فراخوان تجمع در مقابل سردر اصلی دانشگاه تهران برای آزادی و رفع حصر سران فتنه 1388 گرفته تا راهپیمایی اعتراضی جمعی از دانشجویان ساکن کوی دانشگاه تهران در اعتراض به قتل اخیر، حکایت از آن دارد که نمی توان با نگرشی طبیعی به اینگونه رویدادها نگریست.

اکثریت مجلس معتقدند که همتی کفایت لازم برای اداره وزارت اقتصاد را ندارد | استیضاح و برکناری قطعی است

محمد سراج در گفتگو با صد آنلاین :

اکثریت مجلس معتقدند که همتی کفایت لازم برای اداره وزارت اقتصاد را ندارد | استیضاح و برکناری قطعی است

جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ | ساعت ۱۹:۱۸

صد آنلاین | در گفت‌وگوی خبرنگار سیاسی صد آنلاین با محمد سراج نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ، وی به بررسی استیضاح وزیر اقتصاد پرداخت و به نکات کلیدی درباره عملکرد دولت چهاردهم در حوزه اقتصادی اشاره کرد. عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به سؤالاتی که در ابتدای ورود آقای همتی به وزارت اقتصاد مطرح کرده بود، اظهار داشت: «در کمیسیون اجتماعی از ایشان پرسیدم که آیا دولت اختیارات لازم را برای ایفای نقش خود دارد یا نه؟ ایشان تأیید کردند که دولت اختیار کافی دارد. اما نگرانی ما این بود که بعداً بهانه‌ای برای عدم تحقق وعده‌ها مطرح نشود.» «سؤال دیگرم این بود که آیا وزیر اقتصاد اشراف کامل بر وضعیت اقتصادی کشور دارد و توانایی حل مشکلات را دارد یا خیر؟ که ایشان پاسخ مثبت دادند، اما عملکرد ایشان خلاف این ادعا را نشان داد.»

۲۶