واکنش ها به بیانیه کروبی | ساده‌لوحی شما خسارات سنگین برای مردم داشت

دوشنبه ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ | ساعت ۱۰:۵۳

صد آنلاین | نامزد ناکام انتخابات‌های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۸ که بازیچه افراطیون مدعی اصلاحات شد، می‌گوید آن چیزی که کشور را تا آستانه جنگی ویرانگر پیش برده، پروژه جمهوریت‌زدایی حاکمیت است.

توضیحات وزارت کار درباره حادثه ریزش معدن باریت مهاباد/ بازهم ایمنی رعایت نشد!

دوشنبه ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ | ساعت ۰۹:۵۸

در پی حادثه صبح روز گذشته (۱۷ فروردین ماه) ریزش «معدن باریت» مهابادکه منجر به مرگ یک کارگر و زخمی شدن دو معدنچی دیگر شد، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن پیگیری‌های کارشناسی اولیه، توضیحاتی را ارائه کرد.

از آغاز مذاکره میان ایران و آمریکا تعجب نخواهیم کرد

جمعه ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ | ساعت ۰۵:۵۰

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی که برای رایزنی درباره ایران به پاریس سفر کرده است، گفت که این رژیم از آغاز مذاکره میان ایران و آمریکا تعجب نخواهد کرد.

با هیچ کشوری سر جنگ نداریم، اما در دفاع از خودمان نیز هیچ تردیدی نداریم

پنجشنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ | ساعت ۲۲:۳۸

رئیس‌جمهور پزشکیان در گفت‌وگو با ولیعهد عربستان گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه به دنبال جنگ و درگیری نبوده و استفاده غیرصلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای نیز به هیچ‌وجه جایی در دکترین امنیتی و دفاعی ما ندارد. ایران آماده تعامل و گفت‌وگو در زمینه رفع برخی تنش‌ها، بر اساس منافع و احترام متقابل است؛ ما با هیچ کشوری سر جنگ نداریم، اما در دفاع از خودمان نیز هیچ تردیدی نداریم و آمادگی و توانمندی ما در این زمینه در بالاترین سطح است.

لفاظی نتانیاهو علیه ایران در دیدار با اوربان

پنجشنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ | ساعت ۲۲:۰۸

نخست‌وزیر رژیم اسرائیل که با حکم بازداشت دادگاه لاهه مواجه است، در تلاش برای توجیه جنایات در غزه و منطقه، به گزافه‌گویی علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

بررسی آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای ایران در دیدار تخت روانچی و ریابکوف

چهارشنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ | ساعت ۲۲:۵۲

آخرین وضعیت همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و روسیه در موضوع هسته‌ای در دیدار معاونان وزیران امور خارجه دو کشور در مسکو بررسی شد.

ایران چگونه می‌تواند جنگ احتمالی هوایی را به نبرد زمینی تبدیل کند؟

چهارشنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ | ساعت ۲۲:۱۰

نیروهای مسلح ایران به‌جای رویارویی مستقیم با جنگنده‌های پیشرفته دشمن، راهبرد خود را بر پایه نبرد نابرابر و کشاندن درگیری به میدان زمینی بنا نهاده است. این استراتژی که از توانمندی‌های منحصربه‌فرد نظامی ایران بهره می‌جوید، پتانسیل آن را دارد که توازن قدرت در منطقه را دگرگون سازد.

نگاهی به آنچه که علی لاریجانی گفت

آرامش پیش از طوفان! / آیا خط قرمزهای در حال ذوب شدن هستند؟

چهارشنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ | ساعت ۲۲:۰۵

در روزهای اخیر، گمانه‌زنی‌ها پیرامون آغاز مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده، به طور گسترده‌ای فضای رسانه‌ای را تحت تأثیر قرار داده بود. اظهارات برخی از چهره‌های برجسته و مقامات ارشد کشور، از جمله کمال خرازی، عباس عراقچی، فاطمه مهاجرانی و مسعود پزشکیان، به همراه اعلام رسمی دونالد ترامپ، این گمانه‌زنی‌ها را تقویت کرده و تحلیلگران را به سوی احتمال برقراری گفت‌وگو از طریق کانال مسقط معطوف کرده بود. اما در این میان، سخنان اخیر علی لاریجانی به ناگاه معادلات موجود را دستخوش تحول کرد و فضای سیاسی حاکم را به طور چشمگیری تغییر داد. امروز، نه تنها خبری از مذاکرات میان تهران و واشنگتن در هیچ سطحی و بر سر هیچ موضوعی مطرح نمی‌شود، بلکه سایه سنگین تنش و بحران، بیش از پیش در افق روابط دو کشور به چشم می‌آید.

تحلیلگر سیاسی:

تجاوزات آمریکا هرگز تاثیری بر روحیه مردم یمن نداشته است

چهارشنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ | ساعت ۱۳:۲۲

یوسف الحاضری تحلیلگر سیاسی با اشاره به عملیات آمریکا علیه یمن نکاتی را بیان کرد.

۱۶