اقدام تروریستی در یک مکان اداری در چابهار

برخی رسانه های محلی از اقدام تروریستی در یک مکان اداری در چابهار خبر می‌دهند
کارشناس مسائل سیاست خارجی

تجربه نشان داده است که ایران هر زمان که تهدید شده قدرتمند‌تر ایستاده است

کارشناس مسائل سیاست خارجی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در باره عقلانی نبودن مذاکره با آمریکا نکاتی را بیان کرد.

مرحله نهایی رزمایش اقتدار پیامبر اعظم (ص) ۱۹ نیروی زمینی سپاه انجام شد

در مرحله نهایی رزمایش پیامبر اعظم (ص) ۱۹، یگان‌های زبده نیروی زمینی سپاه عملیات‌های مختلفی را به اجرا گذاشتند.

سالگرد انفجار قطار خیام نیشابور با 300 کشته| مدیرکل وقت راه آهن و پدرخوانده فعلی حوزه ریلی این همه مال را از کجا آورد؟

صد آنلاین | در سالگرد حادثه انفجار قطار خیام هستیم. آقای محمد سعیدنژاد مدیرعامل وقت راه آهن در دولت دوم آقای خاتمی در بزرگترین سانحه ریلی تاریخ خاورمیانه با حدود ۳۰۰ کشته در ۲۹ بهمن سال ۸۰، نه استعفا داد و نه حتی عذرخواهی کرد! انفجار قطار نیشابور حادثه‌ای بود که در روز ۲۹ بهمن سال ۱۳۸۲ (دو روز پیش از انتخابات دوره هفتم مجلس شورای اسلامی) در نزدیکی ایستگاه خیام در ۱۷ کیلومتری نیشابور رخ داد که در آن ۳۵۲ نفر کشته و ۴۶۹ نفر زخمی شدند که برخی از تلفات حتی در ۲۰ کیلومتری انفجار بود.این حادثه بزرگ‌ترین سانحه ریلی در ایران است.
ماهیگیری سرپرست دانشگاه تهران از یک حادثه ناگوار

نبش قبر وقایع تیر 1378 با پیراهن عثمان قتل یک دانشجو توسط سارقان! | چرا باید مراقب «آشوب های دولت ساخته» بود؟

سیاسی صد آنلاین | چرا این روزها دانشگاه تهران در کانون توجه حاشیه سازان قرار گرفته است؟! از فراخوان تجمع در مقابل سردر اصلی دانشگاه تهران برای آزادی و رفع حصر سران فتنه 1388 گرفته تا راهپیمایی اعتراضی جمعی از دانشجویان ساکن کوی دانشگاه تهران در اعتراض به قتل اخیر، حکایت از آن دارد که نمی توان با نگرشی طبیعی به اینگونه رویدادها نگریست.

آمریکا به دنبال ایجاد توازن میان مسکو و کی‌یف است/ ابعاد طرح ترامپ برای ختم جنگ اوکراین

کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: روسیه تلاش می‌کند از یک سو از طریق پروپاگاندا برای آنکه وجهه خود را حفظ کند وارد معامله با واشنگتن شود و از سوی دیگر به دنبال آن است که آورده‌های این معامله به گونه‌ای باشد که بتواند آن را به افکار عمومی مسکو بفروشد.

تکذیب سقوط هواپیما در فرودگاه مشهد

 براساس گزارش روابط‌عمومی فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی، در پی انتشار خبری با محتوای «سقوط مرگبار از هواپیما در فرودگاه مشهد»، به اطلاع عموم می‌رساند که این خبر از اساس کذب است.

تیراندازی در مقابل کاخ دادگستری در میدان ارک

صدآنلاین | یک نفر ضارب با اسلحه در میدان ارک تهران اقدام به تیراندازی کرده است. ۲ قاضی دیوان با نام‌های حجت‌الاسلام محمد مقیسه و حجت‌الاسلام علی رازینی به شهادت رسیدند، قاضی میری و یک محافظ نیز زخمی شده است.

بلینکن: آمریکا نگران امکان استفاده روسیه از سلاح‌های هسته‌ای است 

وزیر امور خارجه ایالات متحده، اعلام کرد که دولت آمریکا نگران امکان استفاده روسیه از سلاح‌های هسته‌ای است. 

خانواده سعید اوحدی هم اکنون اقامت کدام کشور را دارند و کجا زندگی می‌کنند؟

سعید اوحدی در سه ماه گذشته که گزینه اصلی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری به جهت تمایل دولت به استفاده از صالحی امیری در این وزارت خانه لاجرم ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران را به عهده گرفت تغییرات گسترده ای در بنیاد شهید ایجاد شد و بسیاری از سازمان های خدماتی بنیاد شهید تغییر شکل و کارکرد داد و ساختار ستادی  این بنیاد به قبل از دولت شهید رییسی بازگشت. 
8