وزیر کار تاکید کرد : ضرورت تناسب مسئولیت، اختیارات و پاسخگویی مدیران استان‌ها

صد آنلاین | احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در نشست هم‌اندیشی و راهبردی با معاونین و مدیران کل این وزارتخانه با تأکید بر سیاست تفویض اختیارات، گفت: با توجه به راهبرد دولت چهاردهم و تأکید رئیس‌جمهور بر واگذاری اختیارات به مدیران استانی، دکتر پزشکیان نیز به‌صراحت بر ضرورت تفویض اختیار به سطوح مدیریتی پایین‌تر تأکید دارند. در همین راستا، بر اساس سه ضلع مسئولیت، اختیار و پاسخگویی، اختیارات لازم به مدیران استانی واگذار خواهد شد تا از این پس، مرکز در موضوعاتی مانند مزایده‌ها و برخی اقدامات اجرایی ورود نکند و این امور مستقیماً توسط شما انجام شود. بدیهی است باید به نحوی عمل شود که امکان پاسخگویی کامل به نتایج اقدامات وجود داشته باشد.

نفت ایران چقدر به مذاکرات نیاز دارد؟

یک کارشناس حوزه انرژی گفت: ما اکنون به دلیل مشکلات در FATF و سوئیفت در دریافت پول‌های بلوکه شده دچار چالش هستیم بنابراین تا زمانی که تحریم ادامه داشته باشد اندک صادرات نفتی که با دور زدن تحریم‌ها انجام می‌شود نیز مشکلات ما را رفع نخواهد کرد.

توضیحات وزارت کار درباره حادثه ریزش معدن باریت مهاباد/ بازهم ایمنی رعایت نشد!

در پی حادثه صبح روز گذشته (۱۷ فروردین ماه) ریزش «معدن باریت» مهابادکه منجر به مرگ یک کارگر و زخمی شدن دو معدنچی دیگر شد، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن پیگیری‌های کارشناسی اولیه، توضیحاتی را ارائه کرد.

واکنش ها به جمع آوری مومنین مدافع حجاب در غروب روز قدس از مقابل مجلس

صد آنلاین | کاربر فضای مجازی نوشت : واقعا خجالت آور است برای مسئولانی که سگبازها بی حجابها و هنجار شکنان را آزاد گذاشته اما متحصنين مؤمنه و عفیفه رو دستگیر کرده اند آنهم غروب روز قدس گفتند فعلا حجاب در اولویت نیست و باید به اقتصاد رسیدگی کنیم ولی همان گندی که به حجاب و عفاف جامعه زده شد حالا دارد به اقتصاد کشور زده میشود.

سیب‌ زمینی های صادراتی خودمان را دوباره وارد کردیم؟

عضو کمیسیون موادغذایی اتاق اصناف ایران گفت: سیب‌زمینی را کیلویی ۱۵هزار تومان صادر و در یک کشور انبار کردند، منتظر شدند کمبود پیش بیاید.

افزایش ۴۵ درصدی حقوق کارگران در سال ۱۴۰۴ تصویب شد

حقوق کارگران در سال ۱۴۰۴ با تصویب شورای عالی کار در سال آینده به میزان ۴۵ درصد افزایش یافت.
از فروش تابلوهای هنری تا تبدیل به سازمان اردویی؛

تغییرات شهرداری تهران به سازمان فرهنگی هنری رسید | فعالیت های اردویی اولویت چندم مشکلات فرهنگی شهروندان بود؟

صد آنلاین | تغییر مهرداد باقری رئیس سازمان فرهنگی شهرداری تهران در دفتر شهردار تهران تمام شده است و جایگزین وی در روزهای آتی معرفی خواهد شد.

در نشست چین به تفاهم ارزشمندی برای مقابله با تحریم‌های آمریکا دست یافتیم

سفیر ایران در چین اعلام کرد: نشست سه جانبه چین به تفاهمات بسیار مهم و ارزشمندی در خصوص موضوعات مهم بین‌المللی نایل آمد.

گزارشی از سفر استانی رئیس‌جمهور به شهرستان‌های ورامین، پاکدشت، قرچک و پیشوا

چهارمین بخش از سفر استانی رئیس‌جمهور به مقصد شهرستان‌های جنوب شرق استان تهران در روز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ انجام شد.

منتظر دلار ۱۱۰هزار تومانی باشید!

یک اقتصاددان می‌گوید که قیمت دلار در روزهای آینده به ۱۱۰هزار تومان می‌رسد.
4